RejsRejsRejs » セネステindlæg » 目的地 » アジア » タイ » タイのチェンマイ-インサイダーからのヒント付きの旅行ガイド
タイ-チェンマイ-旅行
タイ

タイのチェンマイ-インサイダーからのヒント付きの旅行ガイド

タイは明らかに旅行のお気に入りであり、国のはるか北にあるのは素晴らしいチェンマイです。 ここでは、街のインサイダーガイドを入手できます。
Facebookのカバー写真旅行のお得な情報旅行

タイのチェンマイ-インサイダーからのヒント付きの旅行ガイド によって書かれています ブライアンハンセン.

タイチェンマイ地図旅行

チェンマイにはそれがすべてあります

Chiang Mai har i mange år været et populært stop på rundrejser i Thailand. Her stoppes ofte for to overnatninger, men byen har meget at byde på, og kan bestemt anbefales til et længere ophold også.

På en rejse til Chiang Mai i det nordlige タイ besøger man oftest Karen-folket – bedre kendt som ‘langhalsene’ – og bruger aftenen på natmarkedet i det populære turistkvarter øst for den gamle by. Det er også sådan, jeg selv første gang stiftede bekendtskab med Chiang Mai, så det er selvfølgelig også inkluderet i denne rejseguide til Thailand.

Chiang Mai har det hele: Biografer i international topklasse, shoppingcentre som i Bangkok, et gigantisk udvalg af hyggelige caféer og restauranter. Byen er en gammel hovedstad samt kultur- og handelscenter for kongedømmet Lanna. Chiang Mai er rig på kultur, historie og ikke mindst naturskønne områder. Her ligger den smukke natur lige uden for byen.

Det er også i dette område, at du møder en befolkning, hvor du hurtigt genkender den ægte venlighed og hjælpsomhed, som thaierne er så kendt for. Så længe man opfører sig respektfuldt, selvfølgelig.

ニュースレターは月に数回送信されます。 私たちを参照してください ここにデータポリシー。

タイのチェンマイで雨の中で踊る女性、旅行

チェンマイを拠点として

Jeg vil helt klart anbefale, at du bruger en lille uges tid i Chiang Mai. Brug byen som base til at udforske de nærliggende bjergområder, der faktisk ligger hele vejen rundt om Chiang Mai.

Byen ligger i en langstrakt dal mellem smukke bjerge. Alternativt kan man også tage et par overnatninger i bjergområderne og lave sin egen lille rundrejse. Husk at der er entré ved nationalparker og ved flere af templerne.

ここで最も安い航空券を見つけてください

今月のベストトラベルディールをここでご覧ください

タイ-チェンマイ、パノラマ-旅行

Se Chiang Mai og omegn med egen chauffør

基本的にドライバーと一緒にレンタカーを借り、早朝に出発し、午後遅くに戻るという選択肢はたくさんあります。

祝日(タイの祝日)にチェンマイに来る場合は、交通の準備を少しする必要があります。 バンコク。 したがって、多くの場合、早めに出発することをお勧めします。

チェンマイへの良いフライトオファーを見る-「オファーを見る」をクリックして最終価格を取得します

ソンテウと一緒に移動

Når du skal rundt i Chiang Mai, så kan du med stor fordel bruge de lokale minibusser ‘songthaew’. I den centrale del af Chiang Mai er de røde, og de stoppes ved, at man vinker dem ind til siden. Det koster typisk mellem 20 og 30 baht – cirka 5 kroner – pr person at køre i byen, så det er billigt og effektivt.

ソンテウには決まったルートはありません。 顧客が望む場所を運転するだけです。 しかし、ドライバーが必ずしも英語を理解しているとは限らないという事実に備えておくのは良い考えですので、翻訳を用意してください。 また、誰もが地図を見ることに慣れているわけではないので、それは明確で明確な目的地でなければなりません。

Jeg vil ikke anbefale nogen at forsøge at køre selv. Det er forbundet med stor risiko, og hvis der sker et uheld, så er det altid udlændingens skyld.

2021年は旅行の年の爆発です! 理由と方法はこちらをご覧ください

バナー-ブリ-1024

タイ-チェンマイ、市場、ボウル-旅行

あまり知られていない土曜日の市場に行く

毎週土曜日には、旧市街の中心部を非常に活気のある歩行者専用道路に変える市場があり、多くの人がチェンマイに見に来る「ナイトマーケット」を明らかに上回っています。

Lørdagsmarkedet er fyldt med lokale kunstnere, bjergstammefolk og repræsentanter for den kæmpestore kunsthåndværksproduktion, der findes omkring Chiang Mai.

旅行のお得な情報:緑豊かで静かなタイ

… og det store marked Kad Luang

Der er også det fantastiske Kad Luang – Det Store Marked – der både er marked for frisk mad, tøj og guld og et sted for gode lokale oplevelser. Hvis man er på besøg ved Kad Luang, så er det nærliggende at blive i området og besøge caféen Thamel Coffee.

店から小さな階段を上ると、国際的なアジアの環境が広がります。 彼らは超おいしい食べ物、コーヒー、健康的な飲み物を持っています。

ピン川のすぐそばにある古いリバーサイドレストランへの夜の訪問も必見です。 とても良くてとても人気のある場所です。 とても美味しいタイ料理と各国料理を手頃な価格で。 多くの場合、ライブ音楽があり、チェンマイで見られるかなり良い音楽シーンへの良い洞察を得ることができます。

ここでは、宿泊施設のお得な情報を見つけることができます

タイ-チェンマイ、寺院-旅行

多くの寺院を訪ねる

Derudover er der mange spændende historiske steder. Det er templer som Wat Umong tempel og meditationscenter samt Wat Lok Moli; et super smukt, mindre tempel ved nordmuren.

Templer som det store smukke Wat Pra Sing og Wat Chedi Luang Worawihan er meget centrale i byens historie og absolut et besøg værd.

高所で少し立ち上がったら、ワットプラハットディオステープへの訪問も絶対に必要です。

ここでタイへのすべての旅行のお得な情報を見る

チェンマイ旧市街

チェンマイの旧市街は堀と城壁に囲まれており、どちらも手入れが行き届いています。 旧市街は1km2で、旧市街を散策するのも面白いです。

ローカルSIMカードを購入して、携帯電話から信号やインターネットにアクセスできるようにすることをお勧めします。これは、Googleマップを使用できるようにするためでもあります。

街歩き、ショッピングモールへの訪問、特に寺院への訪問の両方で、XNUMXつは素敵な服装であることが期待されることを忘れないでください。 つまり、チェンマイにはビーチウェアがないということです。

タイ、カオラック:カメ、料理学校、ラフティング

タイ、レストラン-旅行

チェンマイ東部の温泉

De varme kilder i Sankampang er en fantastisk oplevelse. Specielt i weekenderne kommer der rigtigt mange thailandske familier og hygger sig. Samkampang-området huser også et gigantisk kunsthåndværkerområde, hvor man blandt andet kan se, hvordan der laves håndlavede paraplyer i god gammel Lanna-stil. Det er meget souvenir-agtigt, men stadig en rigtig god oplevelse.

美しい農地を通って東に進み、素晴らしいコーヒーを作る山の中の小さな村であるBan MaeKampongに行くことをお勧めします。 チェンマイのこの地域には、おすすめのオーガニックのオカジュなど、かなり美味しいレストランもいくつかあります。

プーケットサンドボックス:再開されたタイからの旅行日記

チェンマイの西にあるドイインタノン

Doi Inthanon er et absolut must, og du skal tidligt afsted. Det er bedst at køre fra byen cirka klokken 05.30. Doi Inthanon er Thailands højeste bjerg, og på vejen ned bør du stoppe ved vandfaldet Wachirathen. Det er også et godt sted at nyde lidt grillstegt gris eller kylling med traditionelle klister-ris til.

新鮮な人は、ドイインタノンと一緒にオーブルアン国立公園を簡単に訪れることができます。 公園はチェンマイの南西に位置し、午後の訪問に理想的です。 それはあなたがハイキングのように感じ、そして多分非常に簡単に登ることに新鮮であるという前提条件です。 彼らは約XNUMX時間かかる美しいウォーキングルートを持っています。 見晴らしの良い場所まで登れば、それだけの価値があります。

旅行のお得な情報:バンコク、クワイ川、カオラックを訪れる

タイ-チェンマイ、山の景色-旅行

チェンマイの北にあるチェンダオに向かう

チェンダオはチェンマイの北80kmに位置する印象的な山です。 宿泊施設でトレッキングをしたいあなたにぴったりです。 また、観光客の罠に行かなくても、またはミャンマーとの国境に近い長い旅行で、さまざまな民族を体験したいあなたのためです。

旅行のお得な情報:タイのクルーズ

タイ-トレッキング、森-旅行

トレッキングに興味がありますか?

Trekking er efter min mening Chiang Mais største attraktion. En god start er at booke programmet via Chiang Dao Nest, da de både har overnatning og de absolut bedste trekkingture.

Ofte – specielt i december – er her helt skyfrit, og efter en hel dags trekking er det en uforglemmelig oplevelse at ligge på en bænk udenfor om aftenen. Med en kølig Chang-øl og øjnene rettet direkte op i mælkevejen uden lysforurening overhovedet er dette en nærmest magisk følelse.

En todagestur til Doi Angkhan er absolut et af højdepunkterne i Nordthailand. Man kommer op i 1900 meters højde i en fantastisk smuk natur. Der kan bookes overnatning på eksempelvis Doi Angkhan Nature Resort tæt på et af de kongelige landbrugsprojekter. Men husk at der skal bookes i god tid, da det er et meget eftertragtet område.

旅行のお得な情報:アジアの素晴らしい環境でのクルーズ

タイ-チェンマイ、ドイステープ-旅行

どこに住むつもりですか?

Via fx Momondo kan du let og overskueligt finde dine hoteller. Men det er jo altid godt at få lidt insidertips til, hvor du faktisk bør bo. Derfor har jeg nedenfor beskrevet et par hoteller.

純粋に観光業ではない地域に住みたいのなら、私は間違いなく西の町をお勧めします。 ここでの入札は ロータスホテルパンスアンケオ. Det er et super godt centralt-beliggende hotel, som er en del af shoppingkomplekset Kad Suan Kaew.

Der er en del konferenceaktivitet på stedet, og gæstemæssigt er det meget asiatiske og amerikanske gæster, der kommer forbi. Stedet har en af de nok mest uforstyrrede og ‘landlige’ swimmingpools i selve Chiang Mai by.

Kad Suan Kaew er hjemsted for mange forskellige aktiviteter. Lige fra danseskole og bowlingcenter – mest for thailandske teenagere – til Harris Fitness Center og et hav af gode thailandske restauranter, der serverer indendørs streetfood きれいな方法で。

ここでレンタカーをたくさん見つけましょう

山にとどまる

同じエリアの他のホテルの中で、例えば言及することができます フラマチェンマイ og チェンマイオーキッド.

En lidt længere tur i bjergene er absolut også anbefalelsesværdigt. For min kone og mig er ベルヴィラリゾート kun cirka 50 minutters kørsel vest for Chiang Mai et af vores favorit 逃走場所。

Derudover er der rigtig mange muligheder – alt efter behov og økonomi – for at overnatte i Chiang Mai. Der er også mulighed for at leje en lejlighed. De skal dog typisk lejes for mindst 3 måneder, men da de fås fra 7.000 baht op til 50.000 baht pr. måned, så kan det jo godt overvejes – specielt hvis man overvejer at holde langtidsferie i Chiang Mai.

ここでタイ旅行についてもっと見る

タイ er med rette en klar feriefavorit, og Chiang Mai kan klart anbefales. Rigtig god rejse!

旅行のお得な情報:タイへの夢の旅

タイ、僧侶、旅行

タイで何を見るべきですか? 観光スポットとアトラクション

  • チェンライの白い寺院
  • ドイインタノン国立公園、 チエンマイ
  • ワットアルン、 バンコク
  • Damnoen Saduak – det flydende marked i Bangkok
  • ライレイビーチ、 クラビ
  • ジェームズボンドアイランド、プーケット
  • プーケットの大仏
  • カオソック国立公園、スラタニ

この投稿には、いくつかのパートナーへのリンクが含まれています。 コラボレーションとの関係を確認したい場合は、タップできます 彼女の.

ニュースレターは月に数回送信されます。 私たちを参照してください ここにデータポリシー。

バナー、英語バナー、トップバナー

旅行作家について

ブライアンハンセン

ブライアン・ハンセンは、2000年2008月から世界の大部分(主にタイを拠点とする)でツアーガイドとして働いており、XNUMX年からチェンマイに住んでいます。詳細については、彼のブログwww.rodemesteren.comを参照してください。そしてあなたの次の旅行を計画するための秘訣とタイを含むことについての有用な専門家の知識。

コメント

コメント

ニュースレター

ニュースレターは月に数回送信されます。 私たちを参照してください ここにデータポリシー。

Instagram からの旅行写真

ここで最高の旅行のヒントを入手してください

ニュースレターは月に数回送信されます。 私たちを参照してください ここにデータポリシー。